Työpaikat

Etsimme myyntityöstä kiinnostuneita ihmisiä, jotka haluavat kehittyä ratkaisumyyjinä.

Haluaisitko työskennellä tiimissämme?

Emme etsi ”luukuttajia” tai tyrkyttäjiä, jotka lukevat vain valmiin myyntikäsikirjoituksen. Haluamme riveihimme työntekijöitä, jotka eivät välttämättä tunne vielä ratkaisumyyntiä omakseen, mutta ovat kiinnostuneita oppimaan myyntityöstä lisää.

Rekrytoimme jatkuvasti uusia ja innokkaita työntekijöitä monialaiseen joukkoomme. Et tarvitse aiempaa kokemusta alalta, sillä koulutamme sinut työtehtäviisi. Työtilat ovat modernit ja työilmapiiri kannustava. Käytössäsi on nykyaikaiset hallinta

Työntekijöillämme on myös monipuoliset edut kuten kuntosali, kausikortteja kärkiseurojen peleihin ja lahjakortteja.

Lähetä työjakemuksesti meille osoitteeseen: toimisto@puhelinpalvelut.fi

Lähetä hakemuksesi

Työntekijöiden tarinat

Meillä työskentely on joka päivä erilaista. Etsimme ratkaisut asiakkaiden tarpeisiin.

Hannu

”Tuskinpa sitä olisin ollut täällä niin kauan töissä, jos en salaa tykkäisi tästä hommasta. Joka päivä on vähän erilainen kuin edellinen, ja jokaisesta kontaktoimastani ihmisestä voin oppia jotain uutta.

Ratkaisumyynti on tämän työn suola. Ratkaisumyynnissä jokaiselle löytyy erilainen tapa toimia. Eikä samanlainen lähestymistapa toimi asiakkaillekaan, koko ajan oltava tosi tarkkana, että millä tavoin itse toimii myyntitilanteissa.

Parasta täällä on se, että täällä on ammattimainen työilmapiiri. Ollaan, että tämä on oikea työpaikka, eikä mitään kalsareiden myyntiä. Työt tehdään hyvin ja palkat tulevat ajallaan.”

staff hannu
staff reea

Reea

”Työ on vaihtelevaa, välillä on kivaa, välillä ei. Mutta täällä on hyvä työilmapiiri, normaalit päivätyö ajat ja hyvät työkaverit.

Teen yrityspuolen myyntiä, se on todella monipuolista. Ei tarvitse paukutella jotain tiettyä tuotetta, vaan voin käydä asiakkaan kanssa oikeasti läpi sen palveluita ja miettiä, että mitä se tarvitsee.

Tarpeen ymmärtäminen on samalla vaikeaa, mutta palkitsevaa. Tuotteet kyllä oppii ajan kanssa. Kun on terve itsetunto, niin luurikammosta pääsee eroon nopeasti.”

Jon

”Tulin tänne alunperin vain kesätöihin ja sitten takaisin kouluun. Mutta kesän jälkeen homma venähti ja venähti. Huomasinkin olevani hyvä tässä työssä.

Tuleehan niitä huonojakin puheluita, mutta yleensä pääsen läpi kertomaan asiakkaalle, että mistä kysymys. Ja kun päästään samalle aaltopituudelle ja kykenen löytämään asiakkaalle ratkaisun, niin kauppaakin tulee.

Puhelinpalvelut on työpaikkana avoin ja vilkas. Täällä on ollut yritysjohtajaa, rahtaria ja rakennusmiestä töissä, kaikki tulevat hyvin juttuun. Yhdessä kisataan myynnistä, mietitään miten voitaisiin tehdä paremmin ja mietitään, että missä voitaisiin kehittyä. Todella positiivinen työilmapiiri.”

staff jon